Wat kunt u voorbereiden voor u naar onze showroom komt?

1. Bereken uw hellingshoek
De hellingshoek bepaalt een deel van de dakkapel kosten. Hoe vlakker een dak, hoe dieper de dakkapel moet worden en hoe meer materiaal er dus nodig is. Om u tijdens de showroom afspraak een passende offerte te kunnen geven, is het daarom van belang om vooraf te weten wat de hellingshoek van uw dak (ongeveer) is.

De technologie van nu maakt het mogelijk om eenvoudig de hellingshoek van uw dak op te kunnen meten. Hiervoor hoeft u alleen een gradenmeter app te downloaden. Wij raden hiervoor de app 'Gradenboog Smart Protractor' aan.

Download de App via deze link:
Voor Android gebruikers: https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.sira.protractor&hl=nl&gl=US 
Voor iOS gebruikers: https://apps.apple.com/us/app/gradenboog-smart/id1076530001?l=nl

Open de Gradenboog Smart Protractor en plaats uw telefoon vervolgens tegen een draagbalk van uw dak. Meet uw draagbalk op twee verschillende plaatsten (onderaan en wat verder bovenaan de balk). 

Gradenboog Smart Protector

Download het voorbereidingsdocument

Om er zeker van te zijn dat wij de dakkapel volgens de juiste maten produceren, wordt uw dak na akkoord altijd nog opgemeten door één van onze specialisten.

2. De afmetingen van uw gewenste dakkapel
> Hoe breed wordt de dakkapel?

Voor optimale ruimtewinst is een dakkapel in de volledige breedte vaak zeer gewenst. Wij leveren maatwerk dakkapellen tot maximaal 8 meter breed. De regel is dat je aan beide kanten van de dakkapel 0,5 meter afstand moet houden van de muur.

Als voorbeeld:
Bij een woning van 8 meter breed mag de dakkapel een maximale breedte van 7 meter hebben (8 meter - 2 x 0,5 meter aan beide kanten).

> Bereken uw nokhoogte
De nokhoogte is de afstand tussen uw vloer en het hoogste punt van uw dak.

3. Welk type dakkapel past bij uw woning?
Ook goed om in de voorbereiding te bepalen is welk type dakkapel uw voorkeur heeft. Bekijk onze dakkapellen om een beeld te krijgen van onze mogelijkheden.

Bij Polyworkx Dakkapel denken we graag met u mee en gaan we graag op zoek naar een dakkapel die volledig voldoet aan uw wensen. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u meteen een offerte voor het plaatsen van de dakkapel aanvragen.

Maak een afspraak voor bezoek aan onze showroom

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.