Dakkapel Best

Onlangs hebben we weer een mooi project afgerond in Best, waar we twee dakkapellen hebben geplaatst aan de voor- en achterkant van een woonhuis. 

Meer licht en ruimte binnen één dag


De eigenaren van dit woonhuis wilden graag meer licht en ruimte creëren op de bovenverdieping en daarvoor was de plaatsing van twee dakkapellen de perfecte oplossing. 

Bij Polyworkx Dakkapel maken wij gebruik van prefab dakkapellen die in onze eigen werkplaats worden geproduceerd. Hierdoor kunnen we de dakkapel efficiënt en nauwkeurig op maat maken, en vervolgens binnen één dag op locatie plaatsen.

Onderhoudsvrije dakkapel Best

De dakkapellen zijn gemaakt van polyester materiaal en hebben een onderhoudsvrije afwerking. Door de grote ramen in de dakkapellen komt er nu veel meer licht binnen op de bovenverdieping, waardoor de ruimte veel prettiger aanvoelt. Bovendien zorgt de extra ruimte ervoor dat er nu meer mogelijkheden zijn om de kamer in te richten en te gebruiken. 

Binnen één dag geplaatst

Door onze werkwijze met prefab dakkapellen en de inzet van een hijskraan, kunnen wij de plaatsing van de dakkapel binnen één dag realiseren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld en overlast.

Een belangrijk onderdeel van ons plaatsingsproces is het gebruik van een hijskraan. Op de dag van plaatsing wordt de prefab dakkapel met behulp van de hijskraan opgetild en op het dak geplaatst. Dit gebeurt op een veilige en gecontroleerde manier, zodat er geen schade ontstaat aan jouw huis of de omgeving.

Dakkapel Best

Garantie dakkapel lekkage

Bij het kiezen van een onderhoudsvrije dakkapel is het belangrijk om te kijken naar de garanties die worden aangeboden door de fabrikant. Hoe langer de garantieperiode, hoe beter de kwaliteit van het materiaal en de constructie. Polyworkx dakkapel biedt doorgaans 15 jaar garantie op de waterdichtheid van een dakkapel (bekijk onze leveringsvoorwaarden). Het is ook belangrijk om te kijken naar het uiterlijk van de dakkapel en of het past bij de stijl van uw huis.

 

De eigenaren van dit huis in Netersel hebben een goede keuze gemaakt, als het gaat om een passende dakkapel. 

Maak een afspraak in onze showroom

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
(graag ook uw adresgegevens in het bericht toevoegen)

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.