Dakkapel in één dag geplaatst in Eindhoven en omgeving

Een dakkapel biedt vele mogelijkheden met het verbouwen van uw zolder of bovenverdieping. Bekijk hier hoe deze dakkapel de basis is geworden voor een prachtige zolderverdieping.

Dakkapel Eindhoven

Dakkapel laten plaatsen in de regio Eindhoven? De mogelijkheden bij Polyworkx Dakkapel zijn bijna oneindig. U vindt onze fabriek en dakkapel showroom in Eersel, op slechts 20 minuten van Eindhoven. 

`Dakpannen Dakraam
Dakkapel laten plaatsen
Dakkapel Plaatsen
Dakkapel plaatsen in één dag

Voordelen van een Polyworkx dakkapel 

  • Tot wel 3 keer meer daglicht;
  • Uitstekende isolatie zonder koudenbruggen;
  • Duurzaam en onderhoudsvrij (nooit meer schilderwerk);
  • Polyester naadloze constructie waarbij vocht en tocht geen kans krijgt;
  • Op maat gemaakt volgens uw wensen;
  • Bestand tegen weersinvloeden.
Open dak
Montage dakkapel
Prefab dakkapel
Dakkapel laten plaatsen Eindhoven

De dakkapel wordt gefabriceerd in onze eigen fabriek in Eersel. Zo kunnen wij u topkwaliteit garanderen. En wanneer uw dakkapel klaar is, wordt deze kant-en-klaar naar uw woning getransporteerd en daar als één geheel het dak opgehesen. 

 

Een Polyworkx dakkapel is daardoor binnen één dag geplaatst. Zo blijft overlast tot een minimum beperkt en bovendien geen lekkages, maar wel snel extra wooncomfort tegen een gunstige prijs.

Prefab dakkapel
Dakopbouw

Op deze manier worden onze dakkapellen opgeleverd.

Prefab dakkapel oplevering
Moderne dakkapel
Moderne dakkapel antraciet

Kleursamenstelling

Boeideel - RAL 7016
Zijwangen - RAL 7016
Blindpaneel - RAL 7016
Kozijnen - RAL 9010

Type afwerking zijwangen - Natuurlijke structuur
Type afwerking boeideel - Traditioneel

Kosten van een dakkapel in Eindhoven?

Een dakkapel zorgt voor ruimtewinst en maakt van een zolder een aangename ruimte met flink wat lichtinval. Afhankelijk van de plek op het huis zorgt een dakkapel ook voor meer zonlicht en daarmee dus ook meer warmte en dat kan op sommige momenten hinderlijk zijn. Om zowel de hoeveelheid daglicht als warm zonlicht te kunnen afstemmen op de gebruiksfunctie van de ruimte, kan dakkapel raamdecoratie een oplossing zijn.

Een Polyworkx dakkapel is gemaakt van polyester en daardoor onderhoudsarm en uitstekend geïsoleerd. Het is natuurlijk eeuwig zonde om bij het bevestigen van de raamdecoratie te boren en schroeven in uw kunststof dakkapel. 

 

Ook openen de draaikiep-ramen van een dakkapel naar binnen. Wanneer u gewone raamdecoratie in het plafond schroeft, zullen de ramen niet goed open kunnen. Het kiezen van dakkapel raamdecoratie is zo een kleine uitdaging. 

Wij leveren raamdecoratie voor kunststof dakkapellen. De raambekleding wordt op een speciale manier bevestigd. De ramen kunnen daardoor nog steeds kunnen kiepen en draaien.