Dakkapel Veldhoven

Wij plaatsen al jaren dakkapellen in  Veldhoven en zo ook deze dakkapel van ruim 5,5 meter. 

Met een dakkapel kun je de waarde van je woning in Veldhoven flink verhogen. Bovendien kun je een extra kamer creëren. Zo verhoog je ook nog eens het wooncomfort.

Een dakkapel in Veldhoven is binnen één dag geplaatst.

Dakkapel Veldhoven kosten

Polyester Dakkapel

Een polyester dakkapel is helemaal op ieders wensen aan te passen: je kiest de kleur, afwerking en eventuele opties. Eén van de grote voordelen van polyester is dat de dakkapel onderhoudsvrij is, de dakkapel hoeft namelijk niet regelmatig opnieuw geverfd te worden.

Prefab dakkapel
Dakkapel Veldhoven
Prefab dakkapel Veldhoven
Dakkapel Veldhoven

Kleursamenstelling

Boeideel - RAL 9010
Zijwangen - RAL 9010
Blindpaneel - RAL 9010
Kozijnen - RAL 9010

Type afwerking zijwangen - Natuurlijke structuur
Type afwerking boeideel - Traditioneel

Wat kost een dakkapel in Valkenswaard

Een Polyworkx Dakkapel op uw woning in Veldhoven? De prijs van een dakkapel is opgebouwd uit verschillende factoren. Met name de dakhelling, de breedte en de gekozen opties hebben de meeste invloed op de uiteindelijke prijs. Wilt u exact weten wat de prijs is van uw nieuwe dakkapel? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Prijsindicatie dakkapel aanvragen

Geef in het bericht zo veel mogelijk informatie op over de wensen van uw dakkapel (graag ook uw adresgegevens in het bericht toevoegen).

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.