Wat kunt u voorbereiden voor u naar onze showroom komt?

De hellingshoek bepaalt een deel van de dakkapel kosten. Hoe vlakker een dak, hoe dieper de dakkapel moet worden en hoe meer materiaal er dus nodig is. Om u tijdens de showroom afspraak een passende offerte te kunnen geven, is het daarom van belang om vooraf te weten wat de hellingshoek van uw dak (ongeveer) is.

De technologie van nu maakt het mogelijk om eenvoudig de hellingshoek van uw dak op te kunnen meten. Hiervoor hoeft u alleen een gradenmeter app te downloaden. Wij raden hiervoor de app 'Gradenboog Smart Protractor' aan.

Open de Gradenboog Smart Protractor en plaats uw telefoon vervolgens tegen een draagbalk van uw dak. Meet uw draagbalk op twee verschillende plaatsten (onderaan en wat verder bovenaan de balk). 

Gradenboog Smart Protector

Om er zeker van te zijn dat wij de dakkapel volgens de juiste maten produceren, wordt uw dak na akkoord altijd nog opgemeten door één van onze specialisten.
 
Bij Polyworkx Dakkapel denken we graag met u mee en gaan we graag op zoek naar een dakkapel die volledig voldoet aan uw wensen. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u meteen een offerte voor het plaatsen van de dakkapel aanvragen.