Dakkapel met rolluik

Onze dakkapellen zijn van topkwaliteit en met de aankoop doet u een investering in jarenlang wooncomfort. Het is niet onbelangrijk om te weten dat er bij de aanschaf van een dakkapel extra opties zijn om uit te kiezen en die u veel gemak opleveren. De meeste kopers kiezen voor een Polyworkx dakkapel met ingebouwd rolluik vanwege de vele voordelen van een rolluik.

Dakkapel met rolluik
Dakkapel met Rolluik

Voordelen van een rolluik op uw dakkapel

Uw dakkapel steekt uit ten opzichte van het dak en zal daar weer en wind moeten trotseren. Doordat de dakkapel met één of meerdere ramen is uitgevoerd, kan het fijn zijn wanneer op zonnige dagen het felle zonlicht wordt tegengehouden door een zonwerend rolluik op de dakkapel. Helemaal wanneer uw dakkapel gericht is op het zuiden. 

 

Niet alleen bij zon, maar ook op de koude of winderige dagen is een rolluik ideaal. Dakkapel rolluiken zorgen voor nóg betere isolatie en houden warmte en kou buiten. Bovendien is de ruimte te verduisteren en is een rolluik ook nog eens geluiddempend. Een uitkomst met een dakkapel in de slaapkamer. 

 

Maar ook voor de veiligheid zorgt een rolluik dakkapel voor meerwaarde. Uw dakkapel lijkt misschien onbereikbaar voor inbrekers, maar een losse ladder, een regenpijp om tegenop te klimmen, een balkon of het dak van uw garage: inbraak via een dakkapel is eenvoudiger dan gedacht. Staat u dus voor de keuze om wel of geen rolluik in uw dakkapel te laten plaatsen; een rolluik in uw nieuwe dakkapel is geen overbodige luxe. 

Kosten van een rolluik dakkapel 

Kiest u voor een Polyworkx dakkapel dan wordt deze in eigen fabriek voor u op maat gemaakt. U kunt dan ook kiezen uit allerlei extra opties, zoals een elektrisch rolluik of screens. 

 

Bij een prefab rolluik dakkapel wordt het rolluik achter het boeideel ingebouwd. We kunnen het rolluik volledig wegwerken, waardoor de bak uit het zicht wordt geplaatst. Wanneer uw nieuwe dakkapel af is, wordt deze kant-en-klaar geleverd en in één geheel op het dak geplaatst. Snel en efficiënt, want het is dus ook niet nodig om een rolluik achteraf  te laten installeren. 

 

De uiteindelijke prijs van een dakkapel met rolluik wordt bepaald door verschillende factoren. Zo speelt het materiaal van de dakkapel een rol en maakt het uit of de dakkapel van uw keuze ook nog met andere opties is uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld elektrische rolluik bediening in plaats van handmatig. Het formaat van de te plaatsen dakkapel heeft vanzelfsprekend de meeste invloed op de kosten van een dakkapel. Het maakt namelijk uit of u een rolluik dakkapel van 4 meter laat plaatsen of dat u kiest voor een compacte dakkapel. 

elektrische rolluik bediening

Dakkapel met rolluik laten plaatsen 

Wanneer u bij Polyworkx een offerte voor het plaatsen van een dakkapel met rolluik aanvraagt, dan kunt rekenen op een handig totaaloverzicht met daarin de totale kosten voor een rolluik dakkapel. De prijs staat vast en daarmee zijn er achteraf geen verrassingen. Een fijne gedachte wanneer u gebruik maakt van een financiering om uw woning te verbeteren met een dakkapel. 

Rolluik dakkapel