Onze werkwijze

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen, wilt u dat natuurlijk zo goed mogelijk gedaan hebben. Polyworkx Dakkapel heeft ruim 25 jaar ervaring met het plaatsen van dakkapellen. Besluit u tot aankoop van een dakkapel, dan brengen we eerst uw wensen en de mogelijkheden in kaart. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de dakkapel bij uw woning past. 

Advies afspraak in onze showroom

Tijdens een afspraak in onze showroom bespreken we uw wensen en behoeften. In de showroom kunt u ook alle gewenste opties en accessoires bekijken. Denk bijvoorbeeld aan een insectenhor of een rolluik. Op basis van uw wensen stellen we een offerte samen.

Inmeten dakkapel

Inmeten dakkapel

Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen wij de dakkapel bij u thuis inmeten.

Uw dakkapel wordt opgemeten door één van onze specialisten om er zeker van te zijn dat wij de dakkapel volgens de juiste maten produceren. 

Vergunning & Productie

In deze fase is het van belang om te checken of er een vergunning moet worden aangevraagd voor het plaatsten van de dakkapel. Als alles is goedgekeurd, wordt uw dakkapel in onze eigen fabriek gefabriceerd.


Plaatsen dakkapel

Nadat de dakkapel in onze fabriek gereed is, wordt vervolgens uw dakkapel in zijn geheel op transport gezet en door de kraan op het dak gehesen. Onze monteurs plaatsen uw dakkapel binnen één dag. 


Controle en plaatsen extra opties

Uw dakkapel is na akkoord van de offerte binnen 6 tot 12 weken geplaatst. Mocht u toch nog enkele toevoegingen aan uw dakkapel willen, dan komen wij deze graag plaatsten.


Polyworkx Dakkapel fabriek
Productie Polyworkx Dakkapel

Zo ziet het fabricageproces eruit

Het fabricageproces van uw prefab dakkapel vindt plaats onder volledig gecontroleerde omstandigheden met een stabiele temperatuur en luchtvochtigheid en zorgvuldige stofafzuiging. Dat garandeert een constante hoge kwaliteit. De productie duurt in de regel slechts enkele dagen. Die tijd is vooral nodig om de dakkapel met uw specificaties nauwkeurig te construeren en om het composietmateriaal en de aansluitend aangebrachte composietlagen optimaal te laten uitharden. Hierdoor ontstaat de best mogelijke kwaliteit voor uw prefab dakkapel. Is uw dakkapel gereed voor levering? Dan nemen we contact met u op en maken we een afspraak om de prefab dakkapel te komen plaatsen en monteren.

prefab dakkapel fabricage

Montage binnen één dag

Nadat de dakkapel in onze fabriek gereed is, wordt vervolgens uw dakkapel in zijn geheel op transport gezet en door de kraan op het dak gehesen. Daar heeft een deskundige montageploeg eerder die dag de plaatsing voorbereid. Het gat in het dakvlak is hooguit enkele uren open. Dat is vooral prettig voor u, maar ook voor de monteurs, die zich zo minder hoeven te bekommeren om hun veiligheid. Het grootste deel van hun tijd kunnen ze zich aan de veilige binnenzijde volledig concentreren op hun taak: het goed monteren van uw prefab dakkapel. Aan het einde van de dag is de klus geklaard. Dat is het grote voordeel van prefab.

Polyworkx Prefab Dakkapel